Bästa flaskvärmare: Bäst i test 2021

flaskvärmare

En flaskvärmare är en maskin som används för att värma allt från bröstmjölk till barnmatsburkar. Det är med andra ord den perfekta extrahjälpen när man har små barn. Då den kan användas till barnmatsburkar kan den användas länge. Du behöver inte sluta använda den efter det första året, utan du kan ha den under en längre tid.

Det finns många olika sorters flaskvärmare på marknaden. Du kan välja mellan ett flertal olika storlekar, vilket gör att det är lätt att hitta en flaskvärmare som passar ens behov. Det är också så att det finns flaskvärmare som är sladdlösa, som har extra funktioner, som sticker ut med fin design och så vidare.

Vi har valt ut våra tre favoriter bland flaskvärmare. Vi ska presentera dem nu nedan, så häng med oss nu för att ta del av vår topplista.

Topplista

1. Miniland Warmy Advanced

Denna produkt är fräscht designad i vitt. Den passar både för barnmat och för bröstmjölk. Dessutom är det på det viset att denna produkt möjliggör för en babyflaska och tillbehör att ångsteriliseras i samma enhet.

Flaskvärmaren värms upp med ånga vid höga temperaturer och den beräknar den tid som krävs för varje individuell mat som den värmer upp. Den känner av både storlek, mattyp och initialtemperatur. Med en bakgrundsbelyst bakgrund är det lätt att följa informationen steg för steg. Ljus- och visuellt larm visar när uppvärmningen är klar.

Den kommer med en biladapter så att du kan använda den även när du är på resande fot, vilket är ett stort plus. Vi gillar också att detta är en flaskvärmare som är 100 % BPA-fri.

2. Babyono 2-in-1 Elektrisk Flaskvärmare och Sterilisator

Är du ute efter en prisvärd flaskvärmare? Denna kan användas både för att sterilisera flaskor och nappar och för att värma upp flaskor och/eller barnmatsburkar. Den gör sitt jobb på ett snabbt och exakt sätt, så detta är definitivt ett bra val.

Flaskvärmaren från Babyono ger snabb och exakt uppvärmning och dess temperaturintervall är på 25-100 grader. Den har en fixerad temperatursunderhållare och den skyddar mot överhettning. När vattnet har avdunstat stängs den av automatiskt.

3. Babyono Flaskvärmare

Här har vi en portabel flaskvärmare som är fantastisk när man är på språng. Den kan användas till att värma både burkar och flaskor. Ibland när man är ute och åker är det ju lite ont om tid för att stanna. Vid sådana tillfälle är denna flaskvärmare perfekt.

Den är superenkel att använda – det är bara att koppla in flaskvärmarens kontakt i bilens 12V-uttag och sedan blir det varmt på ett kick. För att förhindra överhettning kommer den med ett inbyggt säkerhetssystem. För att värma 200 ml tar det 20 minuter.

Varför flaskvärmare?

En flaskvärmare underlättar vardagen för småbarnsföräldrar. Alla som har, eller har haft, småbarn vet hur jobbigt det kan vara att fixa med välling, barnmat med mera. Det krävs att det går snabbt och smidigt att värma upp mat till den lilla, oavsett ålder. Med en flaskvärmare går det fort och du slipper krångla med mikron eller med spisen.

Det är också så att det är en perfekt sak att använda då en flaskvärmare håller rätt temperatur varje gång du använder den.

Sterilisera med flaskvärmare?

Många flaskvärmare på marknaden kan användas som sterilisator, vilket gör att du får 2 i 1. Att kunna sterilisera både nappar, vissa leksaker och flaskor är viktigt. Ju enklare det är att göra det, desto smidigare blir din vardag.

Välj själv om du vill ha en flaskvärmare som kan användas som sterilisator eller inte. Vi har alla olika preferenser, så det är bara att välja en variant som passar just dig.

Hur mycket kostar flaskvärmare?

En flaskvärmare behöver inte vara dyr, men vill du ha en lyxig variant med många spännande funktioner och extra snygg design kan det kosta en slant. Du väljer enkelt en som du tycker känns prisvänlig och som passar just din plånbok.

De kostar allt från någon hundralapp till över tusen kronor, så det finns helt klart varianter i alla prisklasser.

Portabel flaskvärmare

Om det är så att ni är ute mycket med bilen så är det klokt att välja en flaskvärmare som är portabel. De kostar inte nödvändigtvis mer än en variant som man inte kan ta med sig. Du kan också göra så att du har en portabel flaskvärmare och en vanlig flaskvärmare som du växlar mellan. Det finns inga rätt eller fel, det är bara att välja det som känns bäst för dig.

Var köpa?

Flaskvärmare köper du i butiker som säljer barngrejer. Det finns ett bra utbud bland barnbutiker på nätet, men du hittar även flaskvärmare i andra typer av butiker. För ett brett utbud kan du jämföra olika barnbutiker på nätet och se efter vilken som blir din favorit.

Om du vill ta del av andras åsikter och inte bara vårt test kan du kolla upp recensionerna i nätbutiker. På så sätt får du ett bra grepp om vad andra tycker om de flaskvärmare som du funderar på att köpa.

Se gärna även vår artikel om babynest bäst i test.

Rulla till toppen