Bästa skrinda: Bäst i test 2021

En skrinda på stranden

Med en skrinda kan man göra mycket kul och att det känns lite gammeldags, “Bullerbyn” och retro gör ju inte saken sämre. Det finns en mängd olika skrindor att välja mellan och du kan välja både olika storlek, olika färg och olika stil.

För en barnfamilj är en skrinda bra av många olika anledningar. Både barnen och de vuxna kan använda den till lite av varje. Det är mysigt för barnen att ha en skrinda för förvaring om de leker ute och har med sig lite av varje att leka med. Det är också perfekt när man ska på utflykt då barnen gillar att vara i skrindan samtidigt som man kan ha den till att packa picknick.

Vi har tagit fram en topplista med våra tre favoriter bland skrindorna på marknaden idag.

Topplista

1. North 13.5 Light Skrinda

North skrinda

Detta är en modern och uppdaterad skrinda som passar dig som föredrar funktion framför estetik. Den är väldigt enkel att använda och den är den mest praktiska skrindan i vårt test. Istället för trä så är denna skrinda tillverkad i tåligt tyg och i stål.

När du är klar med användningen är det bara att fälla ihop produkten! Den har en maxvikt på 75 kilo och den väger cirka 11,5 kilo.

2. Woodlii Skrinda

Här har vi en klassisk träskrinda i vitt som känns väldigt mysig att använda. Den har en maxvikt på 100 kilo och den väger 6,8 kilo. Den är 97 cm hög, 108,5 cm lång och har en bredd på 43 cm. Den är med andra ord väldigt stabil och rejäl.

Med rustika hjul rullar skrindan utan problem och du behöver inte oroa dig över att den ska välta eller att den inte ska klara av ojämnt underlag.

3. Alex’s Garage Skrinda

Detta är den produkt i testet som har coolast design. Den är i svart med röda hjul, vilket får den att se ut lite som en sportbilsversion av en skrinda. Detta är med andra ord den perfekta skrindan för barn som gillar lite action samtidigt som de gillar att dra med sig sina favoritsaker.

Skrinda från Alex’s Garage är stabil och klarar av alla typer av underlag. Den har en maxvikt på 25 kg, vilket är lågt jämfört med de andra skrindorna i vårt test. Dess höjd är på 50 cm, längden är 87 cm och bredden är 50 cm.

Var köper jag skrinda?

Det finns skrindor i många olika typer av butiker. Om du vill köpa en på nätet är det bara att titta in i en av de större barnbutikerna för ett bra utbud. Tycker du om att kolla på grejer innan du köper dem kan du gå till en vanlig fysisk butik. Det är naturligtvis helt upp till dig. Det viktiga är att det finns ett stort utbud och att det är lätt att hitta en skrinda.

Hur mycket kostar en skrinda?

Det är lite olika hur mycket en skrinda kostar. Man får räkna med att det kostar runt 500 kronor och uppåt om man vill ha en skrinda av bra kvalitet. Det är en väldigt bra investering då det är på det viset att en skrinda håller länge och kan användas av många generationer.

Vilken färg ska jag välja?

När det kommer till färgval är det bäst att välja en skrinda som passar din stil, eller så kan du välja en skrinda som är i en färg som ditt barn gillar. Tänk på att välja en variant som är smidig och praktisk då det är onödigt att köpa en skrinda bara för att den är söt och har en fin design.

Vilket material är bäst?

Beroende av hur mycket du ska använda skrindan och beroende av när och hur den ska användas passar det ena materialet bättre än ett annat. Om den ska användas ofta är det smart att välja en variant som klarar av påfrestningar utan att slitas snabbt eller riskera att gå sönder.

Hur stor skrinda ska jag köpa?

Detta är en smaksak då vi har olika behov när det kommer till en skrinda. Om du använder den ofta och om både barn, picknick och annat packas så kan en stor variant vara ett bra val. Är det mer som en rolig grej som ditt barn kan använda? Då kan en mindre skrinda passa bra.

Andra användningsområden?

En skrinda kan användas till lite av varje. Det är ett mycket bra val för transport av allt möjligt. Har du trädgård är en skrinda bra att använda till plantor, jord med mera. En skrinda har väldigt många användningsområden, det är bara för dig och din familj att använda fantasin!

Hög kvalitet är viktigt

Att köpa en skrinda som håller en hög kvalitet är viktigt av flera olika skäl. Först och främst är det så att det är viktigt om ditt barn ska leka med den, eller om barnet ska åka i den när du drar. Det är viktigt att veta att den inte går sönder, helt enkelt.

Välj en skrinda av hög kvalitet så att du kan känna dig säker, oavsett vad du ska använda den till.

Rulla till toppen