Om Fia och Floyd

Vi startade Fia och Floyd med ambitionen att bli en samlingsplats för föräldrar som söker kunskap om de de små och stora vardagsbeslut man behöver ta som förälder. Sidan är främst inriktad på konsumentupplysning. Vi testar här olika produkter för barn och barnfamiljer och delar med oss av våra resultat i form av topplistor med bästa produkterna. Genom att ta fram de produkter vi tycker är bäst så sparar vi tid och pengar till våra läsare. Genom att dela med sig av våra erfarenheter så slipper våra läsare göra dåliga val.

De enda intäkter vi får till sidan är genom våra annonslänkar. Annonslänkarna används till att länka till olika butiker som säljer de produkter vi behandlat på sidan. Dessa länkar påverkar inte på något sätt innehållet på vår sida.

Vi som skriver på sidan är ett team med föräldrar som genom åren samlat på oss mycket kunskap om just produkter inom områdena barn och familj. Flera av författarna har sedan tidigare erfarenheter att skriva produktrecensioner inom familjeområdet. Genom åren har vi testat mängder av produkter som gör livet med barn smidigare och roligare.

På vår startsida hitta du mer information om oss och hur vi jobbar. Om du önskar komma i kontakt med oss så skickar du ett mail till: kontakt@fiaochfloyd.se.

Rulla till toppen